29 Dec 2015

REVIEW: Human S01

Setelah berkubang sekian lama dalam lappy ni, baru la beta ada masa untuk melayan series ni. Terlebih masa kot. Disebabkan keboringan tahap cipan la gamaknya, beta melayan series HUMANS nih.


>>Watch Humans ONLINE<<


Sinopsis:

Story zaman dunia dah maju yang bergantung harap dengan machine yang digelar "SYNTH"

Kisahnya bermula Joe Hawkins membeli sebuah machine pembantu rumah yang diberi nama ANITA. yang sebenarnya machine lama yang direboot. Kisah disebalik ANITA ini merupakan sebuah design pertama seorang scientist David Elster. David Elster pulak design 5 machine semata-mata untuk ganti dengan keluarganya.
Anaknya Leo Elster yang telah dead brain, dihidupkan semula dengan brain synth.

uh~ muntah korang dengar nanti.

Aku nak cerita pun nak muntah hijau ha.. Rasa serabut tak faham beta cerita, sila la klik di atas atau >>KLIK DI SINI<<
untuk info


Storyline cerita HUMANS ni make me realize yang kita semakin menghampiri zaman tu. haha zaman yang semua orang bergantung dengan teknologi, rindu pulak zaman kayu, batu hijau daun dulu..

Tanpa membuang masa dengan bebelan panjang, tengok la HUMANS.

ps:

I tengok HUMANS ni sebab ada COLIN MORGAN ni.. omigod~ hehe

Lagi satu, sebab dia British. sedap nak hadam english british ni sampai tiap dorang cakap tu nak sebut sama. hehe

-SELAMAT MENONTON-

No comments:

Post a Comment